Luxe cadeaupakketten voor een collega. 3x inspiratie.

Niks is natuurlijk leuker dan een goede band hebben met je collega’s, zo heb je op het werk altijd een gezellige tijd en leuke mensen om tegen te kletsen of als het nodig is even lekker van je af te praten. Er zijn natuurlijk veel gelegenheden waarop je een collega een cadeautje wilt geven, bijvoorbeeld bij een verjaardag, een promotie, een afscheid of gewoon zomaar omdat je dankbaar voor ze bent! Je kan tegenwoordig heel makkelijk een hartstikke leuk cadeaupakket versturen, de keuze is reuze!

Bedankje

Grote cadeautjes.

Voor grote gelegenheden zijn er veel luxe cadeaupakketten die je kan versturen naar je collega. Als er bijvoorbeeld een promotie of een verjaardag te vieren is, of als er helaas een afscheid is, is dat een goede reden voor een luxe cadeaupakket. Je kan denken aan een leuk pakketje met iets lekkers en een leuke cadeaubon. Als je je collega goed kent kan je het beste een goede keuze maken op het gebied van iets lekkers en de cadeaubon. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een pakketje met chocolade, snoepjes of nootjes en een cadeaubon voor bijvoorbeeld een mooi boeketje bloemen, of een tegoedbon om een keer naar een lekkere high tea te gaan!

Kleinere cadeautjes.

Ook kleinere gelegenheden kunnen een goede reden zijn voor het geven van een kleinigheidje, zoals een bedankje voor de hulp van een collega bij een bepaald project of gewoon zomaar omdat je dankbaar bent voor de fijne gesprekken tussendoor. Voor deze redenen voor het geven van een cadeau zijn er ook veel leuke pakketjes om aan te schaffen! Denk bijvoorbeeld eens aan een klein bedankt cadeautje van Veel liefs! Een leuk idee voor een klein pakketje is bijvoorbeeld een doosje met lekkere snoepjes, zodat jouw collega thuis lekker kan genieten met wat lekkers! Ook zijn er pakketjes te vinden met bijvoorbeeld chocolade of met bijvoorbeeld amandelen met een laagje karamel. Ook ideaal, deze pakketjes zijn allemaal te versturen met de post!

Voor elke gelegenheid wat.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er voor elke gelegenheid leuke pakketten te verkrijgen. Een cadeaupakket is altijd leuk om te ontvangen, en ook hartstikke leuk om te geven. Een laatste tip voor een cadeaupakket dat je kan versturen is het pakketje met meerdere soorten chocolade van veel liefs, ook heel leuk voor degene onder ons die het liefste de hele dag door chocolade eten!