Altijd het juiste golfgeschenk

Er zijn op dit moment bijna 300.000 golfers in Nederland. Tevens is uit onderzoek gebleken dat 10% van de Nederlandse bevolking interesse heeft in golf.

De Golf Kadobon is het ideale geschenk voor uw golfende relaties, prospects en medewerkers. Ook voor aanstaande golfers, om een eerste kennismaking met golf te verkrijgen. Met de Golf Kadobon kan gekozen worden uit een breed golfassortiment, golfartikelen, greenfee’s, abonnementen, golfboeken, golf-DVD’s, golflessen, golfopleiding voor beginners, golfballen, golfmagazines, golfgadgets en dergelijke. Ook ontwikkelt en implementeert de Golf Kadobon golfpromoties waarbij uw merkwaarden en klanten/relaties centraal staan.

Jubileum, bonus of kerstgeschenk? U kunt de Golf Kadobon op vele manieren inzetten. Als verjaardagscadeau, premium, eindejaarsgeschenk, loyalty programma, jubileumcadeau, employee benefit of aankoopbonus. Doordat de Golf Kadobon individueel is aan te passen door middel van tekst, afbeelding en logo is het een zeer persoonlijk geschenk. Met de Nationale Golfbon® geeft u uw klant of relatie altijd het juiste golfgeschenk.

De Golf Kadobon is het leukste golfcadeau van Nederland en de makkelijkste manier om iemand een origineel golfcadeau te geven.

Prijs: vanaf € 25,- (incl. BTW)
Gevonden op: Golfreizen.nl