Cryptex Puzzle Pod

cryptex puzzle podEen Cryptex puzzle pod “bekend van de “De Da Vinci Code” is een afsluitbare container die kan worden geopend door een bepaalde lettercombinatie in te voeren.

In dit geval gaat het met vijf ringen met letters waarmee het woord kan worden gevormd. Alleen degene die dit raadsel oplost kan de container openen en krijgt toegang tot de verborgen inhoud.

Geef tips, maak er een hele speurtocht van of bewaar de oplossing voor een speciale gelegenheid.

Prijs: € 29,95
Gevonden op: CoolGift.com

Deze puzzel is lastig om te lossen, maar des te leuker om weg te geven als relatiegeschenk of cadeau. Stop een leuk cadeau in de pod en je zult zien, dat men dagenlang zoet is met het oplossen van deze leuke puzzel. Er dient een bepaald woord gevormd te worden om uiteindelijk bij het cadeau terecht te komen. Het zal een groot raadsel zijn en dat zorgt ervoor dat we niet snel zijn uitgekeken op deze puzzel.

Cryptex puzzle pod als cadeau of relatiegeschenk

De cryptex puzzle pod is zoals eerder al genoemd een erg leuk cadeau of bijvoorbeeld relatiegeschenk. Je zult merken dat het een echte uitdaging is om de code van Da Vinci op te lossen. Probeer het zelf ook eens uit voordat je besluit het cadeau weg te geven. Met een bepaalde combinatie van letters zal de puzzel worden geopend en kan het cadeau dat erin is gestopt gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan geld, maar ook snoepjes of kaartjes voor het theater of sportwedstrijd doen het altijd goed.

Koop nu snel een gloednieuwe cryptex puzzle pod en probeer de mogelijkheden zelf eens uit. Op het internet kom je meerdere varianten tegen, maar het leuke aan deze puzzel is dat je direct kan zien waar je voor strijdt. Dit maakt het uiteraard des te leuker om fanatiek aan de slag te gaan.