Worst Guillotine

worst guillotineDe worst guillotine is de leukste manier om uw lekkernijen te presenteren en snijden tijdens een gezellig avondje!

Deze hapjessnijder is het ideale en stijlvolle hulpje voor bij de borrel. Met het vlijmscherpe roestvrij stalen mes kun je niet alleen worsten in plakjes snijden, maar ook verschillende soorten kaas en groenten!

Lekkere fles wijn erbij en klaar!

Prijs: € 26,95
Gevonden op: Megagadgets.nl

Het snijden van worst is vaak een hoop gedoe, maar dat is nu verleden tijd met de worst guillotine. Je snijdt hiermee eenvoudig je worst in dunne of dikkere plakken. Naast dat dit product zeer handig is, staat het ook nog eens leuk op tafel. Je gasten zullen enthousiast zijn en willen uiteraard zelf ook proberen om eens een aantal plakjes te snijden. Naast het snijden van worst kan je er in sommige gevallen ook kaas mee snijden.

Worst guillotine als kerstcadeau

Rondom de kerstdagen weten we vaak niet wat we elkaar cadeau moeten doen. Door een echte worst guillotine aan te schaffen geef jij een uniek cadeau weg. Je koopt deze snijder eenvoudig en snel via het internet. Een leuker en unieker cadeau zal je niet snel meer tegenkomen. Normaal gesproken worden stukjes worst en kaas vaak in een schaaltje op tafel gezet. Door gebruik te maken van de mooie worst guillotine heb je dit probleem ook gelijk opgelost. Er is direct een mooie presentatie van de worst en kaas en het is dan ook een echte eyecatcher.

Tijdens de borrel vinden we het lekker om een stukje worst of kaas te eten. Snijdt de worst eenvoudig met de worst guillotine. Als we denken aan een guillotine, dan denken we aan een martelwerktuig uit de middeleeuwen. In dit geval doet het ons denken aan de lekkerste worsten die je ermee kan snijden. Zo doet het je straks alleen maar denken aan iets positiefs.