Voeten hangmat

Voeten hangmatEen heerlijke voeten hangmat is briljant. Een hangmat onder je bureau voor je voeten. Lekker luieren terwijl je werkt.

De hangmat is in principe op elk bureau te gebruiken door de meegeleverd haken en is in hoogte verstelbaar door de touwlengtes aan te passen.

De Voeten Hangmat heeft twee posities. De ‘rust’ en de ‘werk’ positie. Dus kiezen maar!!!

Prijs: € 14,95
Gevonden op: CoolGift.com

Maak al je collega’s jaloers met deze heerlijke voeten hangmat. Wil je even pauze nemen en je voeten rust geven, dan is dit een ideaal product voor jou. Vraag het eens als kerstcadeautje of voor je verjaardag. De hangmat zal zeker van pas komen tijdens het werken. Je kan hem in verschillende standen ophangen. Zo is er de stand voor tijdens het werken en er is een stand waarbij je even echt kan uitrusten. Koop vandaag nog een mooie voeten hangmat en zorg dat het werk nog aangenamer is.

Koop snel een voet hangmat

Een voet hangmat plaats je eenvoudig en snel onder je bureau. Werk je veel thuis en wil je er ontspannen bij zitten, dan kan je deze hangmat online bestellen. Voor je het weet staat de postbezorger bij je op de stoep en kan je direct beginnen met ontspannen werken. Zeg nou zelf, wie wilt er geen voet hangmat onder zijn of haar bureau? Voor de prijs hoeven we het niet te laten, want voor een relatief laag bedrag geef je jezelf een hoop comfort.

Al jouw collega’s willen ook een voet hangmat

Na het ophangen van een voet hangmat onder jouw bureau zal je merken dat dit snel zal overslaan op je collega’s. Voor je het weet heeft heel de afdeling een mooie hangmat onder zijn bureau hangen. Start vandaag nog met trendsetten en je zult ziet dat er snel meerdere volgen. Kijk eens rustig rond op de website om te zien of er wellicht nog meer handige gadgets aanwezig zijn voor tijdens het werken.