Zoek jij een last minute Valentijnscadeau? Zoek niet verder!

De dag van de liefde breekt bijna aan. Op 14 februari is het zover en kan je jouw geheime liefde of de liefde van jouw leven laten zien dat je aan ze denkt en om ze geeft. Alleen is de tijd vinden om iets uitgebreids te doen moeilijk en dat weet iedereen, al helemaal als Valentijnsdag op een doordeweekse dag valt. Zoek jij nog last minute een manier om te laten zien dat je om iemand geeft? Dan krijg je hier de ideeën om aan jouw Valentijn te laten zien dat je aan ze denkt.

Terug naar de kindertijd

Het lijkt misschien kinderachtig, maar een lief knuffeltje laat zien dat je aan de ander denkt en dat je wil dat ze iets hebben in de avond om jou een beetje bij ze te dragen. Knuffels zijn zacht, schattig en een mooie herinnering aan degene die het gegeven heeft. Daarnaast brengt het mensen terug naar hun kindertijd die over het algemeen vaak als fijner wordt ervaren dan het drukke, zware volwassen leven.

Toch iets volwasseners

Een andere manier waarop je ervoor kan zorgen dat iemand jou altijd bij zich draagt, is het geven van een mooi sieraad. Denk goed na wat voor kleur sieraden jouw partner vaak draagt en wat voor soort sieraad. Iemand die nooit kettingen draagt, kan je dan ook beter geen ketting geven. Het idee dat er ook per se een hartje aan moet zitten, is ook wat outdated en zorgt ervoor dat iemand het sieraad misschien minder vaak zal dragen. Kies dus een sieraad dat écht past bij de stijl van jouw partner, zodat deze jou elke dag met veel liefde bij zich kan dragen.

De zoetste lekkernij

Uiteraard kan je niet verkeerd gaan met wat heerlijke chocolade. Je kan bijvoorbeeld Valentijn bonbons kopen of een groot hart van chocolade met toppings die jouw partner lekker vindt. Ook zou je iets van chocolade kunnen kopen met wat meer sierwaarde, dan hebben zelfs de geliefden die niet van chocolade houden een mooie herinnering aan de dag van de liefde en jouw liefde voor hen.

Romantiseer jouw liefde in het geschreven woord

Door het digitale tijdperk waar we in leven, is een geschreven brief of zelfs een kaartje tegenwoordig niet meer zo gebruikelijk. Schrijf dus met de hand een liefdesbrief aan jouw Valentijn waarin je met prachtige omschrijvingen en woorden vertelt wat diegene voor jou betekent. Wees niet bang voor een slecht handschrift, want iedereen valt in katzwijm als iemand de moeite heeft genomen om een brief voor ze te schrijven. Vergezel de brief met een leuk kaartje waarop je nog opschrijft hoeveel je van jouw Valentijn houdt en wat je hoopt dat de toekomst jullie zal brengen. Hoe romantisch is dat?!

Veel succes en alle liefde toegewenst!