Inspiratie voor leuke relatiegeschenken

Relatiegeschenken, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Maar wat moet je nou toch kopen voor die ene klant of partner. Het is vaak een hele zoektocht naar een origineel geschenk wat echt blijft hangen bij de ontvanger. Jaarlijks zijn er dan ook vele organisaties die met dit probleem rondlopen, wat te halen. Maar toch zijn er nog genoeg originele geschenken die het gewenste effect zullen creëren bij jouw ontvanger. Of het nou om een chocola met logo gaat of een reis naar keuze, voor elk budget hebben wij inspirerende ideeën. Lees dus gauw verder om ook voor jouw ontvanger de beste relatiegeschenken te vinden, dit scheelt jouw organisatie tevens ook nog een hoop tijd en energie. 

Cadeau

Gepersonaliseerde geschenken voor elke relatie

Relatiegeschenken werken, blijkt uit onderzoek, alleen werken ze enkel wanneer ze echt impact hebben en dit is bij lang niet alle geschenken het geval. Dat deze geschenken vaak niet werken is omdat ze vaak op hetzelfde neerkomen en ze niet origineel zijn, dit straalt het vaak uit en kan dan zelfs een averechts effect hebben. Maar wat werkt dan wel? Vaak blijkt dat een gepersonaliseerd geschenk vaak al goed werkt, of in ieder geval een stap in de juiste richting is. Hierbij kun je denken aan een gepersonaliseerde chocoladereep met het organisatie logo of een opener met een gezamenlijk logo erop. Hierbij zal een product met een gezamenlijk logo, oftewel met beide logo’s erop, vaak nog net wat beter werken, klik hier voor alle opties.

Duurzame, originele ideeën

Je hebt ze misschien al eens voorbij zien komen, maar ook duurzame ideeën vallen steeds beter in de smaak, dit heeft een aantal redenen. Een hiervan is dat je hiermee duidelijk uitstraalt dat je een duurzame koers wilt varen en in de huidige tijd wil je eigenlijk niet anders meer. Tevens heeft een duurzaam geschenk vaak ook nog eens een langdurig effect, denk bijvoorbeeld eens aan groeipapier of een zaadjes. Deze zaadjes zijn makkelijk te planten, dit brengt een bepaalde vorm van plezier met zich mee, maar belangrijker doordat de plantjes langzaam zichtbaar worden en blijven, zal het geschenk voor een lange tijd duidelijk positief zichtbaar blijven.