Bloemen als relatiegeschenk

Ben je als bedrijf op zoek naar een gepast relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, collega’s of personeel? Denk dan eens aan een prachtige bos bloemen! Bloemen hebben iets fleurigs, iets liefdevols en laat zien dat je waardering hebt voor een bepaald persoon. In dit geval kunnen bloemen betekenen dat je waardeert hoe hard jouw personeel werkt, hoe prettig je het vindt om met een zakelijke relatie samen te werken. Redenen genoeg om een bos bloemen cadeau te doen aan een zakelijke relatie.

Bloemen

Welke bloemen geef je aan een zakelijke relatie?

In principe maakt het niet heel veel uit welke bloemen je cadeau doet aan een zakelijke relatie. Al staan rozen en pioenrozen meer voor de liefde dan dat het iets zakelijks is. Kies daarom voor een prachtig boeket bloemen of voor bloemen van het seizoen. Tulpen zijn bijvoorbeeld vooral verkrijgbaar in het voorjaar en zonnebloemen einde van de lente en in de zomer. Tegenwoordig kun je bloemen bestellen bij een online bloemist en kan dit vaak ook in grote aantallen. Handig als je in één keer een heel bedrijf blij wil maken met een cadeautje als blijk van waardering. 

Bloemen die door de brievenbus passen

Als je een prachtige bos bloemen naar iemand verstuurd zou het natuurlijk het beste zijn als die persoon ook daadwerkelijk de bloemen in ontvangst kan nemen. Tegenwoordig hebben we allemaal zo’n ontzettend druk leven dat dit haast onmogelijk is. Daarom zijn er de brievenbus bloemen uitgevonden! Bloemen die geleverd worden in eeen doosje die door de brievenbus passen. Perfect om te geven als relatiegeschenk en de ontvanger hoeft hiervoor ook niet thuis te zijn. Dit is een win-win situatie!

Personaliseer de relatiegeschenken

Vaak is het ook mogelijk op het moment dat je bloemen laat bezorgen door een online bloemist dat deze de bestelling nog wat persoonlijker maakt. Bijvoorbeeld door middel van een handgeschreven kaartje. Leuk om te geven en om cadeau te krijgen. Voor wie ga jij bloemen op sturen als relatiegeschenk en als blijk van waardering?