Vervang uw sleutelbos met KeySmart 2.0

keysmartKeySmart 2.0 is dé slimme vervanging van uw sleutelbos. U klikt uw sleutels simpel vast in de KeySmart en u bent voorgoed af van overvolle of beschadigde broekzakken. Met de aanschaf van een KeySmart 2.0 is ook de dagelijkse zoektocht naar de juiste sleutel afgelopen!

De verfijnde sleutel organizer lijkt qua vormgeving op een Zwitsers zakmes en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en materialen. De KeySmart 2.0 Standaard is geschikt voor sleutels van 10mm tot 55 mm en de KeySmart Extended is geschikt voor sleutels van 55mm tot 80mm.

KeySmart 2.0 Accessoires
KeySmart is uitbreidbaar met allerlei accessoires zoals de KeySmart USB accessoire, zo heeft u naast uw sleutels altijd en overal een USB op zak. Standaard kunt u 4 sleutels aan uw KeySmart bevestigen, de KeySmart is echter uitbreidbaar tot maar liefst 100 sleutels! Om meer sleutels aan uw KeySmart toe te voegen hoeft u enkel de KeySmart Expansion Pack ter waarde van € 3,00 aan te schaffen.

Voordelen bij KeySmart Europe
Wanneer u een KeySmart koopt bij KeySmart Europe krijgt u gratis een Sleutelring-bevestiging en 20% korting op de KeySmart USB Accessoire en de Expansion Pack. Bovendien kunt u profiteren van gratis verzending in heel Europa!

KeySmart 2.0

Gevonden op: Keysmart-europe.com