Drones als relatiegeschenk

dronekopenDrones zijn hip en happening. Je hoort er steeds meer over in de media en de toepassingen van een drone zijn eindeloos. Denk maar aan het controleren van vliegtuigen, het inspecteren van dakgoten, het filmen van huizen voor een grotere kans op verkoop en het inspecteren van gewassen.

De groep mensen die een drone koopt voor hobbymatig gebruik groeit echter ook hard. Het is niet voor niets dat drones voor Sinterklaas behoorden tot de populairste cadeau’s. Dit was niet alleen voor kinderen, ook volwassenen weten drones zeer te waarderen. Er bestaan verschillende soorten drones. Voor professioneel gebruik worden meestal de grotere, zwaardere drones gebruikt. Voor hobbyisten is de categorie ‘mini drones’ interessanter. Deze drones wegen maximaal 4 kg en zijn over het algemeen een stuk kleiner, waardoor ze gemakkelijk zijn mee te nemen.


Drones als relatiegeschenk
Drones zijn ook ideaal als relatiegeschenk. Sommige drones zijn namelijk zo klein dat ze op je handpalm passen en niet zwaarder zijn dan 30 gram. Hierdoor hoef je er niet mee te sjouwen en passen ze dus gemakkelijk in je tas of koffer. De ‘Cheerson CX-10’ is bijvoorbeeld zo’n kleine drone die ideaal is als relatiegeschenk. Het is origineel, niet duur, gemakkelijk mee te nemen en je kan er veel lol aan beleven. Deze drone, die zo uit je hand kan opstijgen, vliegt stabiel door de lucht, beschikt over LED-verlichting en kan ook nog eens een salto maken.

De Cheerson CX-10 is in vier verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in het paars, blauw, groen en oranje. Ook voor beginnende piloten is dit een goede drone, aangezien er in drie verschillende vliegstanden gevlogen kan worden: beginner, advanced en expert. Als je nog nooit hebt gevlogen is de beginners modus aan te raden, maar als je die goed onder de knie hebt kan je het jezelf dus moeilijker maken door een andere vliegstand in te schakelen.

Binnen vliegen
Als het buiten wat minder weer is, hoef je je geen zorgen te maken. Met deze mini drone kan namelijk ook gewoon binnen gevlogen worden. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht kan die nauwelijks schade aanrichten als je ergens tegenaan vliegt. De Cheerson CX-10 is zeer stevig en kan dus tegen een stootje. Mocht bijvoorbeeld toch een propeller kapot gaan is dat geen probleem. Er worden namelijk vier reservepropellers meegeleverd.